"Een week om nooit te vergeten"

Gastenboek


Laat een berichtje achter over jullie ervaring

21 berichten op 2 pagina's
Barsingerhorn
21-05-24 18:07:53
Tjarda heeft de kraamweek van ons eerste kindje verzorgd.
Tjarda kon goed inschatten hoe het ervoor stond met iedereen uit het gezin. Was iemand vermoeid dan zorgde je ervoor dat de nodige rust gepakt kon worden en nam je alles uit handen.
Ook was het fijn dat ten alle tijden contact met haar opgenomen kon worden als er vragen waren. Ook nog na de kraamweek. We hadden je het liefst nog veel langer in huis gehad.
Tjarda je bent een topper!
Voor wie twijfelt: We zouden Tjarda zeker aanraden!
Liefs,
Jurgen, Merel en Gijs
Ashley Nannings
13-05-24 13:49:31
Wij hebben echt een top week gehad met Tjarda! Zij heeft ons heel veel geleerd en vertrouwen gegeven. Daarnaast was het gezellig om Tjarda in huis te hebben. Traantje gelaten op de dag dat ze weg ging…
Wij zouden haar zeker aanbevelen!
Nadine Fatels
03-05-24 13:07:33
Tjarda heeft er bij ons echt voor gezorgd dat wij zo’n fijne kraamweek hebben gehad! Voor ons was alles een eerste keer, maar wij kregen zoveel handige tips en trucs. Het voelde meteen al erg vertrouwd. Ik zou Tjarda aan iedereen aanraden!
Debby Bakker
20-12-23 09:13:57
Tjarda bedankt voor al je hulp bij de bevalling en de kraamweek, wij hebben het heel erg prettig ervaren!
door jou adviezen, hulp bij de borstvoeding, lekkere ontbijtjes / lunch, de verzorging van mij en onze dochter, huishoudelijke werkzaamheden hebben wij een hele ontspannen en gezellige kraamweek gehad.
De visite werd hartelijk ontvangen en voorzien van wat lekkers en koffie, wij kijken erg blij terug naar deze bijzondere week.
Marvin, Melissa en Loua Stroop
19-12-23 20:32:16
Lieve Tjarda,
Wat hebben wij een fantastische kraamweek gehad met jou! Je hebt heel goed voor onze kleine meid gezorgd en ons als ouders ook goed verzorgd. Nogmaals bedankt voor de fijne kraamweek! ♡
Fam de Ruijter
17-07-23 20:35:32
Na het horen van goede en fijne ervaringen met Tjarda, hebben wij haar gevraagd om bij ons tweede zoontje te komen kramen. We hebben een liefdevolle week gehad en Tjarda is ontzettend goed in wat zij doet! Alles wat hier staat is waar; Tjarda levert echt een meerwaarde, heeft verstand van het vak, doet alles uit zichzelf, niets is haar te veel, heeft aandacht voor het hele gezin, zit nooit stil en heeft energie voor 10. Echt een topper, Tjarda bedankt!
Jenny en Frank Borst
21-06-23 14:15:08
Wat een super fijne en gezellige kraamweek hebben wij gehad na de geboorte van onze dochter Lot. Tjarda heeft ook bij ons gekraamt na de geboorte van onze tweeling, dus de keuze was snel gemaakt dat we Tjarda weer wilde hebben :). Tjarda legt alles super goed uit en is hartstikke leuk met onze jongens. Haar kookkunsten zijn fantastisch, niets is te gek!

Nogmaals hartstikke bedankt voor alle goeie zorgen!

Liefs,
Frank Jenny Roan Joël en Lot
Claudia De Nijs
05-04-23 19:31:17
Tjarda heeft ons en ons kersverse zoontje Boet super verzorgd tijdens de kraamweek! Wat hebben wij veel van haar geleerd en wat was de sfeer relaxed. Tjarda, bedankt voor je duidelijke uitleg, goede adviezen, heerlijke ontbijtjes, verrukkelijke maaltijden, de perfecte verzoring én de gezelligheid!

Liefs, Koen en Claudia
Mariska Glorie
04-04-23 17:14:29
Tjarda was bij ons voor de geboorte van ons 3e kindje. We hadden bij de 2e ook Tjarda en vonden het erg fijn dat ze nu weer bij ons kon zijn in de kraamweek. We hebben een heerlijk ontspannen week gehad. Onze zoon Ramon heeft een super start gehad. We zijn enorm in de watten gelegd en ook onze andere 2 dochters die vakantie hadden waren erg blij met de aanwezigheid van Tjarda. Het is ons enorm bevallen en we kijken er goed op terug. Enorm bedankt!

Liefs Ton, Mariska, Isa, Femke & Ramon
Jeri, Mark en Milo
25-10-22 22:45:39
Onze kraamweek met Tjarda is ons zo ontzettend goed bevallen! Er is vanaf de eerste dag zoveel vertrouwen gegroeid, dat we ons echt geen betere kraamverzorgster konden wensen. Met zoveel liefde onze zoon Milo verzorgd, maar ook zeker 'papa en mama' in de watten gelegd. Ze zorgde er voor dat wij ook even lekker konden uitrusten, maaktte heerlijke maaltijden voor ons en deed de overige huishouden. En dit met zoveel enthousiastme!

Liefs, Mark, Jeri en Milo
Stef Brinkman
25-10-22 19:05:30
We hebben ontzettend genoten van onze kraamweek dankzij de goede zorgen van Tjarda. Wat heb je ons in de watten gelegd. De sfeer was heel relaxt en prettig. Ook de zorg en ondersteuning aan ons als kersverse ouders was goed afgestemd op onze behoeften. Wat hebben we veel van je geleerd! We gaan je missen, maar hebben er dankzij jou vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen met z’n drietjes. Liefs, Stef, Pieter en Saar.
Wies, Wouter en Ravi Kavelaar
25-10-22 17:24:51
Lieve lieve Tjarda, dankjewel voor al je lieve zorgen tijdens de eerste week van ons nieuwe gezin. Het voelde meteen zo vertrouwd met jou om ons heen en in ons huis en we zeggen nog vaak tegen elkaar; waar is Tjarda?! Je bent echt een super kraamverzorgster en we hadden ons geen betere kunnen wensen.

Je hebt ons zoveel geleerd, zoveel goede uitleg gegeven en zoveel liefde gegeven aan kleine Ravi.

Ook je liefdevolle zorg aan mij en Wouter in die eerste spannende en nieuwe week was zo passend en fijn, we zijn je daar ontzettend dankbaar voor.

Aan een ieder die opzoek is naar een persoonlijke en professionele kraamverzorgster ; Tjarda is perfect !!

Nogmaals dank voor alles lieve Tjarda en we zien elkaar hopelijk weer eens. Veel liefs Wies, Wouter en Ravi en een pootje van India
Sanne Buikema-Vermij
24-06-22 22:36:47
Tjarda kwam bij ons vierde kindje voor de kraamzorg en hoe fijn was dat! Zo rustig en prettig in omgang, voegde als vanzelf in ons gezin! Ook de andere kinderen vonden het fijn als ze er was! Alles werd keurig verzorgd in huis, ik werd heerlijk verwend en zelfs lekker koken was niet teveel! Een zeer fijne week waar we nog steeds met veel plezier aan terug denken! Tjarda bedankt!! 💕
Anouk Kuiper
21-11-21 12:19:11
We hebben een prachtige kraamtijd gehad.
Lieve Tjarda, nog super bedankt voor alle goede zorgen en de gezelligheid!

Astrid Gorter
02-11-21 17:30:07
Lieve Tjarda, hierbij willen wij je nogmaals ontzettend bedanken voor al je hulp, liefde en rust! Al jouw heerlijke gerechten, je betrokkenheid met het hele gezin (wat zijn de jongens dol op je!), je goede zorgen en handige tips, maakt dat je onze kraamweek echt een gouden randje hebt gegeven! We hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen! ❤️ Lieve groetjes, Jalou, Kjeld, Mats, Bart en Astrid
Jenny en Frank Borst
28-09-21 20:29:17
Tjarda wat een top kraamverzorgster!! Voor het eerst ouders geworden van 2 geweldige jongens Roan en Joël! Vanaf dag 1 voelde het gelijk vertrouwd. Tjarda helpt fantastisch! Ondanks mijn pittig start hebben wij als kersvers gezin een fantastische kraamweek gehad. De liefdevolle verzorging, alles rustig uitleggen, haar heerlijke kookkunsten en niet te vergeten zeer liefdevol de kraamtranen opvangen!! Wij raden iedereen Tjarda aan!
Esther Koper
28-09-21 16:39:59
Vanaf de eerste minuut vertrouwd!
In Juli is Tjarda bij ons geweest om te kramen en waren we blij met haar. Ze is heel relaxed en doet alles uit zichzelf met extra’s! Waaronder haar heerlijke kookkunsten ( de risotto is aan te raden). Ook met onze dochter van 2,5 jaar ging ze geweldig om, ze betrok haar echt overal bij en ging zelfs even met der naar de speeltuin. Je kan je geen betere kraamhulp wensen.
Esther Rooijakkers
09-04-21 17:06:15
Tjarda heeft ons in Maart 2021 een super fijne kraamweek bezorgd!
Bradley is ons eerste kindje dus alles was nog nieuw voor ons, Tjarda heeft ons erg goed begeleid met alles. Ze legt dingen erg rustig uit en neemt ze echt de tijd voor je waardoor je erg op je gemak bent bij haar.
Ik ben ook erg blij dat ze ons goed heeft geholpen met de borstvoeding, wij hadden hier wat hulp bij nodig en Tjarda kon die bieden.
Al met al een fantastische week met haar gehad die ik iedereen toewens!
Chantal en Frans Glorie
23-03-21 19:38:56
In december 2020 heeft Tjarda ons een super fijne kraamweek bezorgd. James is ons eerste kindje, dus alles was spannend. Gelukkig straalde Tjarda rust uit en legde ons duidelijk uit hoe we dingen moesten aanpakken.

Naast Tjarda haar kennis en kunde is ze een hele lieve vrouw met humor en een groot kooktalent! De risotto wordt hier nog vaak gemaakt.

Lieve Tjarda ontzettend bedankt voor alles en wie weet tot een volgende keer!

Liefs James, Frans en Chantal
Annelou van Sluis
19-01-21 09:04:10
Tjarda heeft in augustus 2019 bij ons gekraamt. Wat is Tjarda een relaxt en zorgzame kraamhulp. Je voelt je gelijk op je gemak en je wordt een week ontzorgt en verzorgt. Van lichamelijke checks, adviezen, tot heerlijke yoghurts en smoothies die je goed kunt gebruiken. Een schoon bed en badkamer kunnen haar niet teveel zijn. We hebben in een korte tijd veel geleerd en genoten van haar aanwezigheid.
Tonen: 5  10   20
679A0124
679A0124
679A0141
679A0141
679A0131
679A0131