"Een week om nooit te vergeten"

Tarieven


Iedereen heeft een vrije keuze, voor het kiezen van kraamzorg. Deze zorg wordt vergoed door je zorgverzekering. Ook als je kiest voor een zelfstandig ondernemer.

In het LIP (Landelijk Indicatie Protocol) is vastgelegd dat ieder gezin, bij het geven van borstvoeding, recht heeft op 49 uur zorg. Bij kunstvoeding is dit 45 uur verdeeld over 8 dagen. In bepaalde situaties kunnen deze uren in overleg met de verloskundige aangepast worden. Naar extra uren per dag, of een dag 9 en 10. Minder uren kan ook, ik lever zorg op maat.

Voor ieder uur kraamzorg is een wettelijk eigen bijdrage verschuldigd van € 4,90 (2024). Dit is bij elke vorm van kraamzorg gelijk. Kijk voor de vergoeding even bij je eigen zorgverzekeraar. Ik zorg altijd voor 1 op 1 zorg doordat ik niet meer zorgen aanneem dan dat ik kan leveren.

Soms kan het voorkomen dat ik een zorg moet dubbelen omdat baby's simpelweg niet te plannen zijn wanneer ze geboren worden. Maar ik houd altijd 1,5/2 weken tussen iedere zorg, dus over het algemeen gaat het altijd goed! Ook wanneer ik moet dubbelen zorg ik nog steeds dat jullie niets tekort komen.

 

Doordat ik ben aangesloten bij de coöperatie KraamzorgNH wordt de zorg grotendeels vergoed door je zorgverzekeraar omdat wij contracten hebben met alle zorgverzekeraars.


Kies je voor het extra pakket met foto's van jullie en de baby?


Dit pakket kost €50,- bovenop de eventuele kosten van de basis kraamzorg. Dit bedrag kunnen jullie mij tijdens de kraamweek voldoen.